Palju head ja natuke halba

Ootasingi kuna see haigustelaine minuni jõuab, isegi hästi vastu pidanud. Käin ikka solaariumis ja söön D-vitamiini, et preili Sunshine olla, aga kui ikka riidesse ei pane ennast – siis vähe kasu.

Eilse õhtuga külmetasin end korralikult ära ja nüüd loodan, et mingisugust kihvimat sorti seljanärvi põletikku ei saa. Samas muidugi ongi tore kodus poolunes vedeleda, küünlaid põletada, ringi lomberdada ja lihtsalt kole olla. Paneb mu naeratama.

Käisin tegelikult eile sellisel eksprompt-deidil. Teadsin loetud tunnid inimest, ma varem polegi nii käitunud. Aga eile oli absoluutselt see päev, et fuck it ja mis mind ikka tagasi hoiab? Õnneks, ÕNNEKS ma olin öösel nii vähe maganud ja pärast tööpäeva ka suhteliselt uimane, niiet ma ei jõudnud isegi pabistama hakata. Nagu mul kombeks.

Fun fact: panin ühe läätse tagurpidi silma ja ma olin nagunii hilinemas, tohutult kiire – niiet ma ei näinud peaaegu midagi. Aga teavitasin sellest ka kohe alguses teist poolt, et olgu ma hääle järgi kõnnin sabas sul 😀 😀 Mul oli väga tore. Aga kogu see matkamine vanalinnas ja jõuluturg ja vaateplatvormid ja veel paar tundi jalutamist sinna otsa – tõi ka tulemuse ja olen haiguslehel nüüd.

Kuna ma terve õhtu väga midagi ei näinud, siis ma pidin kõigele muule toredale keskenduma. Näiteks pole meesterahvas mind kunagi teadlikult kõnniteel praktiliselt teisele poole tõstnud – sest väidetavalt peab mees autotee pool kõndima, et turvalisem oleks. Ma hakkasin küll naerma, aga sellised pisiasjad jäävad meelde. Kuldne deitimisnipp meestele! Proovige järgmine kord, jätab kustumatu mälestuse.

Tahtsin teiega lihtsalt jagada ka midagi nii armsat ja mulle omast: fucks everything up somehow. Kuigi see eilne läks väga hästi, siis küll mul on veel aega ära kaduda, huvi kaotada või midagi muud täiesti ebavajalikku korraldada. 🙂

Kokkuvõtteks. Külmad ööd on tulemas, käige deitimas ja hoidke oma teist poolt you lucky bastards. Nõme talvehooaeg.

received_767298863396913

Stay tuned,

Anett

Jaga teistega

2 thoughts on “Palju head ja natuke halba

  1. Tere, kirjutasite et blogi on varsti nüüdsest avalikkuse eest maas.. kas igavesti või ainult korraks?? Ma tahaks ikka su blogi edasi lugeda.. nii huvitav!

    1. Uue postituse ajal teen ikka avalikuks 🙂
      Suur aitäh, armas!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga